Venepaketit

190 BR + Honda BF100 34 300 € + tk

AMT 190 BR on vauhdikas, urheilullisella rungolla varustettu yhteys- ja huvivene vaivattomaan veneilyyn. Vene on hauska ajettava, ja sopii mainiosti niin kruisailuun ja kalastukseen kuin vesiurheiluun. 190 BR:n valtteja ovat kokoluokassaan ennennäkemättömät tilat sekä kattava vakiovarustus. Moderni muotokieli ja värmaailma ovat uuden AMT-ilmeen mukaiset.

Uuden runkomuotoilun ansiosta vene liukuu pehmeästi läpi aaltojen ja suorituskyky on AMT:n taattua huippuluokkaa. Kiitos runkomuotoilun myös polttoainekulutus on alhainen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaa pitkän toimintasäteen. Moottorisuositus on 80-115 hv ja jo 100 hv perämoottorilla huippunopeus lähenee 40 solmua. Urheilullisen ja vauhdikkaan ulkonäön takia emme siis ole unohtanut taloudellisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia.

Veneessä on reilusti säilytystilaa sekä paljon vapaata tilaa esteettömääm liikkumiseen. Säilytystilat ovat varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten voit huoletta jättää jopa arvotavarat veneeseen säilytykseen. Veneen turkin alla on iso säilytystila, johon mahtuu jopa vesisukset tai muut kookkaat kuljetettavat. 190 BR:n takapenkki on laajennettavissa lisäosalla (lisävaruste), jolloin perään saa muodostettua L-muotoisen sohvan.
Veneen vakiovarustus on tuttuun tapaan kattava, mutta kuluttaja ei kuitenkaan maksa tarpeettomista varusteista. Vakion kuuluu pakollisten veneilyvarusteiden lisäksi mm. tyynysarja, peräkuomu, kuomukotelo, Securmark-turvamerkintä sekä säilytystilojen Abloy -lukkojärjestelmä. Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluu kaudesta 2018 lähtien tyylikäs kokolasinen 9-tuuman Raymarine Axiom-karttplotteri CPT-S-anturilla.

Veneessä on AMT:n vision mukaisesti käytetty laadukkaita materiaaleja ja komponentteja. AMT 190 BR on muiden malliston veneiden tapaan rakennettu ainutlaatuisella ‘Aina Rantaan’-rakenteella, joka merkittävästi parantaa veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa merellä. Vaikka veneen runko vahingon seurauksena täyttyisi vedellä, veneen kansi kelluttaa venettä ja näin veneilijällä on aikaa kutsua apujoukot paikalle tai jopa ajaa vene lähimpään rantaan.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma