Venepaketit

200 DC + Honda BF 150 45 500 € + tk

AMT 200 DC on supersuosittu ja tyylikäs Daycruiser laatutietoiselle ja vauhtia kaipaavalle nautiskelijalle. Veneen erinomaiset ajo-ominaisuudet, tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja korkeat laidat varmistavat turvallisen ja vaivattoman veneilykokemuksen kaikissa tilanteissa. Veneessä liikkumista helpottavat avattava tuulilasi ja tukevat portaat taka-avotilaan.

Veneen taka-avotila on luokkansa tilavin ja se tarjoaa matkustajille ylellisen matkustusnautinnon. Perän u-muotoisen sohvan keskelle on mahdollista asentaa jalallinen pöytä, joka tekee veneestä entistä enemmän sosiaalisiin tilanteisiin sopivan. Lisäksi u-sohvan saa lisävarusteisilla lisäosilla muutettua isoksi auringonottopaikaksi. Myös perästä käsin on vaivaton kulku matkustustiloihin.

Daycruiser tarkoittaa, että veneen keula on katettu. AMT 200 DC:n keulan kajuutassa on viihtyistä tilat kahden hengen tilapäiseen yöpymiseen. Kulku kajuuttaan näppärästä liukuovesta. Kajuutta on lukittava, ja viihtyvyyden takaamiseksi se on varustettu runkoikkunoilla ja sisävaloilla.

AMT 200 DC on muiden AMT-mallien tapaan hyvin vakiovarusteltu vene. Pakollisten veneilyvarusteiden (kiinnitysköydet, lepuuttajat köysineen, ankkuri köysineen, mela, sammutin) lisäksi 200 DC:ssä on vakiona myös mm. peräkuomu erillisellä kuomukotelolla, tyynysarja, Abloy-lukittavat säilytystilat sekä uusi 9-tuuman Raymarine Axiom -monitoiminäyttö CPT-S-anturilla (vm 2018-).

Hondan tehokas ja taloudellinen nelitahtiperämoottori täydentää loistavaa kokonaisuutta, tehden ajokokemuksesta miellyttävän ja kesästä ikimuistoisen.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma