Venepaketit

175 BRf + Honda BF60 26 900 € + tk

AMT:n F-alumiinisarjaan kuuluva AMT 175 BRf edustaa muotoilultaan uusinta AMT-sukupolvea. Sisustaltaan vene on identtinen lasikuituisen  175 BR -sisarmallin kanssa, mutta runko on täysin uusi. Alumiinirunko on valmistettu erityisvahvasta merialumiinista kestämään kolhuja ja aktiivista käyttöä tarvittaessa vaikkapa vuoden ympäri. Veneen suunnittelussa on keskitytty paitsi tyylikkään kokonaisuuden luomiseen, myös turvalliseen ja vaivattomaan veneilyyn.

Kaudelle 2018 esitelty 175 BRf on varustettu vankalla alumiinisella rungolla. Vene kulkee erittäin pehmeästi ja vähä-äänisesti, ja se käyttäytyy johdonmukaisesti kaikissa tilanteissa – hyvää suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta ja ajonautintoa unohtamatta. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa Faster huvi- ja työveneitä valmistava Kellokoskelainen Juha Snell Oy. Sisätiloiltaan AMT 175 BRf edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Veneestä löytyy selkeät kulkuväylät, mukavat matkustustilat, tilavat säilytystilat sekä selkeät paikat kaikille veneilyvarusteille – kaikki tämä varmistaa vaivattoman ja turvallisen veneilyn niin ajossa kuin rantautumistilanteissa.

Kuten AMT-veneissä yleensä, myös 175 BRf:ssä on kattava vakiovarustelu. Kahden ergonomisesti suunnitellun pulpetin väliin on asennettu yksiosainen väliovi, joka tehokkaasti lisää perässä istuvien tuulensuojaa, ja takaosassa on yhteensä neljälle lepuuttajalle omat telineet. Kiinteät Abloy-lukot, tyynysarja, 60 litran polttoainesäiliö sekä kaikki perusveneilytarvikkeet (ankkuri, kiinnitys- köydet, ankkuriköysi, lepuuttajat) sisältyvät veneen hintaan. Peräpenkin takaa löytyy vakiona tilava kuomukotelo ja takaosaan on lisäksi mahdollista asentaa jalallinen pöytä. Pöytälevy kuuluu veneen vakiohintaan (muodostuu apukuljettajan pulpetin etulevystä) mutta pöydän jalka hankitaan erikseen. Kuluttajaa kiinnostanee myös kaudesta 2018 lähtien veneeseen vakiovarusteena sisältyvä Raymarine Axiom 9″ -karttaplotteri kosketusnäytöllä, jolle on selkeä paikka modernissa mittaripaneelissa.

Laajan lisävarustelistan avulla vene on helppo räätälöidä omaan käyttöön sopivaksi. Lisävarustevalikoimassa on mm. kautta pidentävä peräkuomu, roskilta suojaava satamapeite, viihteellisyyttä parantava audiosoitin ja vesihiihtokaari, turkin massiivipuinen teak-sarja sekä trimmitasot.

AMT 175 BRf on tilava, tyylikäs ja kestävä monitaituri laatutietoiselle menevälle veneilijälle tai mökkivenettä kaipaavalle.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma