Venepaketit

175 BR + Honda BF60 23 500 € + tk

Uusi AMT 175 BR edustaa AMT:n uusinta sukupolvea, ja seuraa hyvin pitkälle viime vuonna esitellyn ja erinomaisen hyvän vastaanoton saaneen AMT 190 BR:n muotoilua. Suunnittelussa on keskitytty paitsi tyylikkään kokonaisuuden luomiseen, myös turvalliseen ja vaivattomaan veneilyyn.

AMT 175 BR on kaudella 2018 valittavissa joko lasikuituisella tai alumiinisella rungolla. Molemmat runkovaihtoehdot kulkevat pehmeästi ja vähä-äänisesti, ja ne käyttäytyvät johdonmukaisesti kaikissa tilanteissa – hyvää suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta ja ajonautintoa unohtamatta. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa Faster huvi- ja työveneitä valmistava Kellokoskelainen Juha Snell Oy, ja kyseinen lisävaruste on mahdollista saada vain tehdastilausveneisiin. Sisätiloiltaan AMT 175 BR edustaa markkinoiden parasta tilankäyttöä ja on luokkansa tilavin. Veneestä löytyy selkeät kulkuväylät, mukavat matkustustilat, tilavat säilytystilat sekä selkeät paikat kaikille veneilyvarusteille – kaikki tämä varmistaa vaivattoman ja turvallisen veneilyn niin ajossa kuin rantautumistilanteissa.

Kuten AMT-veneissä yleensä, myös uudessa 175 BR:ssä on kattava vakiovarustelu. Kahden ergonomisesti suunnitellun pulpetin väliin on asennettu yksiosainen väliovi, joka tehokkaasti lisää perässä istuvien tuulensuojaa, ja takaosassa on yhteensä neljälle lepuuttajalle omat telineet. Kiinteät Abloy-lukot, tyynysarja, 60 litran polttoainesäiliö sekä kaikki perusveneilytarvikkeet (ankkuri, kiinnitys- köydet, ankkuriköysi, lepuuttajat) sisältyvät veneen hintaan. Peräpenkin takaa löytyy vakiona tilava kuomukotelo ja takaosaan on lisäksi mahdollista asentaa jalallinen pöytä. Pöytälevy kuuluu veneen vakiohintaan (muodostuu apukuljettajan pulpetin etulevystä) mutta pöydän jalka hankitaan erikseen. Kuten muussakin AMT-mallistossa, uutuus on valmistettu AMT:n “Aina Rantaan” -rakennetta hyödyntäen.

Kuluttajaa kiinnostanee myös kaudesta 2018 lähtien veneeseen vakiovarusteena sisältyvä Raymarine Axiom 9″ -karttaplotteri, jolle on selkeä paikka modernissa mittaripanelissa.

Laajan lisävarustelistan avulla vene on helppo räätälöidä omaan käyttöön sopivaksi. Lisävarustevalikoimassa on mm. kautta pidentävä peräkuomu, roskilta suojaava satamapeite, viihteellisyyttä parantava audiosoitin ja vesihiihtokaari, turkin teak-sarja sekä kölilinjaa suojaava kölilista.

AMT 175 BR on tilava ja tyylikäs monitaituri laatutietoiselle menevälle veneilijälle tai mökkivenettä kaipaavalle.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma