Venepaketit

190 BR + Honda BF100 31 990 € + tk

AMT 190 BR uudistuu kaudelle 2020. AMT 190 BR ja AMT 190 BRf (alumiinirunko) -mallien sisätilat ovat jatkossa identtiset. Selkeän tilajärjestelyn myötä veneessä on helppoa ja turvallista liikkua, ja lisäksi tilat ovat hyvät niin tavaroille kuin matkustajille. Vene soveltuukin loistavasti niin yhteyskäyttöön, kalastukseen, mökille huviveneeksi kuin monikäyttöiseksi yleisveneeksi. Kokoleveän takapenkin sisällä on kookas säilytystila varusteille ja laukuille. Takapenkin takana on reilu kuomukotelo, johon vakiovarusteena oleva peräkuomu on helppo mahduttaa.

Ohjauspulpetit ovat uutta muotoilua. Kuljettajan pulpetissa mittaristot, virtakytkimet ja vakiovarusteinen 9-tuumainen Raymarine Axiom -monitoiminäyttö ovat sijoitettu näkyvästi kuljettajan näkökenttään, peittämättä kuitenkaan näkyvyyttä eteenpäin. Apukuljettajan pulpetissa on hyvät piensäilytystilat. Kuljettaja että apukuljettaja istuvat hyvin tukevissa komfortistuimissa. Jalkatilaa on riittoisasti niin erillisistuimissa matkaa taittaville kuin takapenkin matkustajille. Turkkipintana on harmaa gelcoat, joka on helppo pitää puhtaana.

Kattava vakiovarustus

AMT 190 BR -mallin vakiovarustelista on pitkä ja kattava. Listalta löytyy kaikki tarvittavat varusteet mukavaan matkantekoon mm. peräkuomu, Dryfeel-takatyynysarja ja Raymarine Axiom -navipaketti mukaan lukien. Veneessä on lisäksi vakiona mm. kiinteät Abloy-lukot säilytystiloissa sekä polttoaineen täyttöluukussa, erillinen laiturilukko, hydrauliohjaus, kuljettajan tuulilasinpyyhin, ankkuri ja lepuuttajat köysineen, lepuuttajien säilytystelineet sekä kiinnitysköydet. Kaikki AMT-veneet ovat lisäksi varustettu Securmark-turvamerkinnällä. AMT 190 BR on myös mahdollista lisähinnasta varustella mm. trimmitasoilla, satama- ja säilytyspeitteellä, erillisellä taka-avotilan pöydällä, vesihiihtokoukulla sekä Fusion -musiikkisoittimella.

Veneessä on AMT:n vision mukaisesti käytetty laadukkaita materiaaleja ja komponentteja. AMT 190 BR on muiden malliston veneiden tapaan rakennettu ainutlaatuisella ‘Aina Rantaan’-rakenteella, joka merkittävästi parantaa veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa merellä. Vaikka veneen runko vahingon seurauksena täyttyisi vedellä, veneen kansi kelluttaa venettä ja näin veneilijällä on aikaa kutsua apujoukot paikalle tai jopa ajaa vene lähimpään rantaan.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma