Venepaketit

190 BRf + Honda BF100 35 990 € + tk

Vuosi sitten Helsingin venemessuilla julkaistu alumiinirunkoinen AMT 175 BRf sai syksyllä seuraa keskipulpetillisesta AMT 190 Rf -mallista. Kaudella 2019 AMT:n F-mallistoksi ristitty alumiinivenesarja jatkaa kasvuaan mallin verran. AMT 190 BRf on täysin uusi malli, jonka sisätilat, nimestään huolimatta, eriävät  lasikuituisesta sisarmallistaan.

AMT:n F-alumiinivenesarjan kolmas malli, AMT 190 BRf, on tilava ja monikäyttöinen Bow Rider, jonka kyydissä matka taittuu vauhdikkaasti mutta mieluisasti. Selkeän tilajärjestelyn myötä veneessä on helppoa ja turvallista liikkua, ja lisäksi tilat ovat hyvät niin tavaroille kuin matkustajille. Vene soveltuukin loistavasti niin yhteyskäyttöön, kalastukseen, mökille huviveneeksi kuin monikäyttöiseksi yleisveneeksi. Kokoleveän takapenkin sisällä on kookas säilytystila varusteille ja laukuille, ja takapenkin takana on reilu kuomukotelo, johon vakiovarusteinen peräkuomu on helppo mahduttaa.

Ohjauspulpetit ovat täysin uutta muotoilua. Kuljettajan pulpetissa mittaristot, virtakytkimet ja vakiovarusteinen 9-tuumainen Raymarine Axiom -monitoiminäyttö ovat sijoitettu näkyvästi kuljettajan näkökenttään, peittämättä kuitenkaan näkyvyyttä eteenpäin. Apukuljettajan pulpetissa on hyvät piensäilytystilat ja sekä kuljettaja että apukuljettaja istuvat hyvin tukevissa komfortistuimissa. Jalkatilaa on riittoisasti niin erillisistuimissa matkaa taittaville kuin takapenkin matkustajille. Turkkipintana on harmaa gelcoat, joka on helppo pitää puhtaana.

AMT 190 BRf -mallin vakiovarustelista on pitkä ja kattava. Listalta löytyy kaikki tarvittavat varusteet mukavaan matkantekoon, peräkuomu, Dryfeel -takatyynysarja ja Raymarine Axiom -navipaketti mukaanlukien. Veneessä on lisäksi vakiona mm. kiinteät Abloy-lukot säilytystiloissa sekä polttoaineen täyttöluukussa, erillinen laiturilukko, hydrauliohjaus, kuljettajan tuulilasinpyyhin, ankkuri ja lepuuttajat köysineen, lepuuttajien säilytystelineet sekä kiinnitysköydet. Kaikki AMT-veneet ovat lisäksi varustettu Securmark-turvamerkinnällä. AMT 190 BRf on myös mahdollista lisähinnasta varustella mm. trimmitasoilla, satama- ja säilytyspeitteellä, erillisellä taka-avotilan pöydällä, vesihiihtokoukulla sekä Fusion -musiikkisoittimella.

 

Muiden F-mallisarjalaisten tapaan alumiinirungon valmistuksesta vastaa Kellokoskelainen Juha Snell Oy, joka valmistaa  Faster-merkkisiä täysalumiinisia huvi- ja työveneitä. Alumiinirunko on valmistettu erityispaksusta merialumiinista jämeräksi ja kestäväksi, joten yhdessä AMT:n laadukkaan lasikuitusisustan kanssa tämä paketti on todella lujaa tekoa joka kestää kulutusta ja aktiivista käyttöä.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma