Venepaketit

190 Rf + Honda BF100 34 650 € + tk

AMT 190 Rf on F-alumiinivenemalliston ainut keskipulpetillinen malli, joka kestää niin aktiivista kulutusta kuin katsetta. Vene on muotoilultaan erittäin näyttävä ja se tarjoaa loistavat puitteet niin mökkimatkalle, päiväristeilylle kuin vapaa-ajan kalastukseen. 190 Rf on hauska ajettava, ja alumiinirungon ansiosta se kulkee pehmeästi, johdonmukaisesti, taloudellisesti ja turvallisesti tarjoten samalla mahtavan ajonautinnon. Nerokkaan runkomuotoilun ansiosta polttoainekulutus on maltillinen ja yhdessä suuren polttoainetankin kanssa tämä takaakin pitkän toimintasäteen.

Veneessä on reilusti vapaata liikkumatilaa, järjellä suunnitellut sisätilat ja ergonomisesti suunniteltu keskipulpetti, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa ajoviimalta ja roiskeilta suojassa. Keskipulpetin ansiosta veneessä liikkuminen on turvallista, ja veneeseen nousu on tehty vaivattomaksi niin keulasta, perästä kuin sivusta laitojen yli. Liukuestekuvioidut turkkipinta, astin- ja uimatasot sekä kattava kaiteistus takaavat turvallisuuden tunteen märemmässäkin kelissä. Ympärikuljettava moottorikaivo, reilut säilytystilat niin keulassa kuin perässä, tilava kuomukotelo takapenkin takana sekä 9” Raymarine Axiom -kaikukarttaplotteri lisäävät matkustusmukavuutta.

Alumiinirungolla varustettu 190 Rf on yksi AMT-malliston uusimpia malleja, ja on ollut mallistossa syksystä 2018 lähtien. Alumiinirungon valmistuksesta vastaa  Faster-alumiiniveneiden valmistaja Juha Snell Oy.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma