Venepaketit

210 BR + Honda BF150 45 990 € + tk

Tyylikäs Bow Rider laatutietoiselle

Uiva 2019-venenäyttelyssä lanseerattu 210 BR on AMT:n Bow Rider malliston linjakas uutuus. 6,3 metriä pitkä vene asettuu 200 BR ja 230 BR väliin, tuoden kuluttajalle lisää vaihtoehtoja löytää itselle sopivin menopeli.

210 BR:ssä tilojen käyttö on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Malli jatkaa AMT:n uutta virtaviivaisempaa muotoilua, mikä tarkoittaa tehokkaampaa tilankäyttöä ja nykyaikaisempaa ulkonäköä. Vene on moderni, tyylikäs ja sisätiloissa on pyritty maksimoimaan säilytystilat jättäen silti hyvin tilaa veneessä oleilulle. Sekä kuljettajalla että apukuljettajalla on laadukkaat ja ergonomiset Komfort-istuimet, joilla ajaa mielellään pidempiäkin matkoja. Myös ohjauspulpetti on uudelleen muotoiltu kuljettajan tarpeita ajatellen. Veneen taka-avotilan tilavalla U-sohvalla viettää isompikin seurue mieluusti aikaa. Avotilan keskelle saa asennettua pöydän, jonka ääressä on mukava nauttia eväitä. Pöydän mukana tulee vaihtojalka sekä täytepatja, joiden avulla takatilan saa muunnettua lokoisaksi aurinkotasoksi.

Veneestä löytyy enemmänkin tilavia säilytysratkaisuja. Säilytystilaa löytyy käytännössä koko U-sohvan matkalta. Keula-avotilan turkki on hiukan taka-avotilan turkkia korkeammalla luoden suuren säilytystilan keulan alle. Myös keulan penkkien sisällä on runsaasti säilytystilaa.

Veneen huippuluokan ajo-ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat veneelle Premium-tuntuman. 210 BR:n sisarmalli 210 DC onkin kerännyt paljon kiitosta ensimmäisenä kautenaan hyvästä ajettavuudestaan. Veneen korkeat laidat suojaavat tehokkaasti takana istujia ajoviimalta, tehden myös kyydissä olevien matkaamisesta miellyttävää. Veneeseen on myös asennettu vahva peräpeili, joka mahdollistaa jopa 200 hevosvoimaisen perämoottorin asennuksen. Moottorivaihtoehtoina on 135-, 150- ja 200-hevosvoimaiset Hondat.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma