Venepaketit

210 DC + Honda BF150 48 990 € + tk

Kauden 2019 kuumin AMT-uutuus on linjakas 210 DC, joka on selkeästi suuremman tuntuinen kuin mitä ulkoiset mitat antavat olettaa. Huippuluokan ajo-ominaisuudet ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat veneelle Premium-tuntuman, jota laatutietoinen veneilijä vaalii. Viihtyisä keulakajuutta sekä avara avotila tekevät tästä nautiskelijan retkiveneen, joka olemuksellaan kääntää katseita kun sillä saapuu satamaan.

Uusi AMT 210 DC on AMT-Veneiden tilava ja näyttävä vastaus kasvavaan Day Cruiser -kysyntään. Uutuusmalli asettuu nykyisten 200 DC- ja 230 DC-mallien välimaastoon, antaen kuluttajille entistä enemmän valinnanvaraa kun veneeltä toivotaan loistavien ajo-ominaisuuksien lisäksi myös yöpymismahdollisuutta. AMT 210 DC:n keulakajuutta onkin sekä tilava että viihtyisä, joten veneellä taittaa mieluusti pidempiäkin matkoja. Ja koska peräpeiliin on mahdollista asentaa jopa 200 hevosvoiman perämoottori, matkan taittaminen on paitsi turvallista myös hauskaa.

Muotoilultaan 210 DC eroaa malliston kahdesta muusta Day Cruiser-mallista. Uutuus seuraa uutta, virtaviivaisempaa AMT-muotoilua, joka on tullut tutuksi parin viime vuoden ajalta AMT 175 BR- ja 190 BR/R-mallien myötä. Runkomuotoilun lisäksi sisustan ja ohjauspulpettien muotoilu on veneessä täysin uusi, ja nämä ovat järjellä suunniteltu loppukuluttaja mielessä pitäen. Useat tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät 210 DC:stä todellisen uuden aallon Day Cruiserin, joka lumoaa käyttäjänsä laadukkuudellaan ja näyttävyydellään. “Aina Rantaan” -rakenteensa ansiosta AMT 210 DC on myös turvallinen valinta, sillä vahingon sattuessa niin, että runkoon alkaa tulvimaan vettä, kansi kelluttaa venettä jolloin voit huoletta ajaa itsesi lähimpään rantaan.

Kuten AMT-veneet yleensäkin, myös uuden AMT 210 DC:n vakiovarustus on todella kattava. Vakiona veneen hintaan kuuluu 9” Raymarine Axiom -navipaketin, Dryfeel-tyynysarjan ja peräkuomun lisäksi mm. lattian harmaa laminaattipinta, keulan kansiluukku, säilytystilojen kiinteät Abloy-lukot, hydrauliohjaus, kuljettajan tuulilasinpyyhin, ankkuri ja lepuuttajat köysineen, kiinnitysköydet sekä erillinen varapolttoainesäiliö. Kaikissa AMT-veneissä on myös vakiona Securmark-turvamerkintä. AMT 210 DC on luonnollisesti helppo varustella myös omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi hyödyntäen laajan lisävarustelistan tarjontaa. Lisähinnasta veneensä voi varustaa esimerkiksi massiivipuisella tiikkisarjalla, trimmitasoilla, taka-avotilan pöydällä ja aurinkotasolla, vetolaatikkojääkaapilla, kemiallisella WC:llä, lämmittimellä, painevesijärjestelmällä ja musiikkisoittimella. Veneessä on myös keulapotkuri- ja kaksoisakkuvalmius.

Kaikki AMT-Veneet suunnitellaan ja tuotetaan yhä tänä päivänä alusta loppuun Kontiolahden tehtaalla Pohjois-Karjalassa. AMT:llä työn laadusta ja viimeistelyn tasosta ei tingitä, vaan veneet valmistetaan intohimolla ammattitaitoisten veneenrakentajien voimin.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma