Venepaketit

215 PH + Honda BF150 53 800 € + tk

AMT toi ensimmäisenä suomalaisena venevalmistajana markkinoille Pilothouse-veneen. Tämän venetyypin suosio on jatkuvasti kasvanut, ja se soveltuukin monikäyttöisyytensä ansiosta mitä mainioimmin myös niille pohjoismaalaisille veneilijöille, jotka haluavat viettää vesillä pitkiä aikoja keleistä riippumatta ja/tai pidentää veneilykautta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä.

AMT 215 PH:ssa on merikelpoinen korkeakeulainen runko, tilava ja tasainen takakansi, isot säilytystilat sekä suojaisa hytti yöpymismahdollisuuksineen. Se on huippuviimeistelty, vahvojen ominaisuuksien yhdistelmä, joka on tehty pärjäämään kovissakin olosuhteissa – heti sään vaihtuessa tai tuulen voimistuessa ei tarvitse ensimmäiseksi ajatella kotisatamaan paluuta. Pilothouse konseptin mukaan suunniteltu AMT 215 PH onkin varsinainen merten pick-up, joka soveltuu todella moneen käyttöön: niin yhteysveneeksi, tavarankuljetukseen, kalastukseen, retkeilyyn kuin ammattikäyttöön.

Veneen perusvarustukseen kuuluu, kuten muihinkin AMT-veneisiin, kaikki mitä turvallisessa ja huolettomassa veneilyssä tarvitaan. Vuosimallin 2018 veneissä on lisäksi vakiona 9-tuumainen tyylikäs Raymarine Axiom-monitoiminäyttö navigointia helpottamaan. AMT 215 PH on räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin laajan lisävarustelistan avulla. Muunneltavuus onkin otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa, ja venettä on helppo varustella juuri omaan käyttöön sopivaksi.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma