Venepaketit

230 BR + Honda BF200 53 500 € + tk

Menestyksekkään AMT 230 DC:n rinnalle tuotu sisarmalli AMT 230 BR on suunniteltu ennen kaikkea kuluttajille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Tilavan etuavotilan kautta veneeseen kulkeminen on helppoa ja turvallista sekä tavaroiden lastaaminen ja kuljettaminen vaivatonta. Veneen yksityiskohdat on suunniteltu helppokäyttöisiksi aina kuomusta lepuuttajien kiinnikkeisiin. Veneen säilytystilat ovat kokoluokassaan vertaansa vailla – U-mallisen takapenkin ja turkin alle sekä pulpettien säilytystiloihin mahtuvat kookkaammatkin vapaa-ajan varusteet aina vesisuksista kalastustarvikkeisiin. Kaikki säilytystilat on varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten arvokkaatkin tavarat voi huoletta jättää veneeseen säilytykseen.

Veneen suorituskyky on erinomainen: 250-hevosvoimaisella perämoottorilla huippunopeus on noin 50 solmua ja matkanopeudella kulutus on alle litran merimaililta. Alhainen kulutus ja suuri polttoainetankki mahdollistavat pitkän toimintasäteen. Hiljainen ja tukeva runko kestää isommankin moottorin, aina 300 hevosvoimaan asti.

Tasokkaassa AMT 230 BR:ssä toteutuvat kaikki AMT:n tavaramerkit – runsas vakiovarustus ja laadukkaat komponentit. Veneessä on vakiona pakolliset varusteet, kuten kiinnitysköydet, ankkuri, ankkuriköysi, mela sekä lepuuttajat köysineen, ja pakettihintaan kuuluu lisäksi mm. turkin tiikkisarja (laminaatti), peräkuomu ja kuomunsäilytystila, perän tyynysarja uudella dryfeel täytteellä sekä laadukas 9-tuuman Raymarine Axiom-karttaplotteri (vm 2018-).

Muiden AMT-veneiden tapaan myös 230 BR on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Veneen lisävarusteet voidaan valita runsaasta varustelistasta, josta löytyvät muun muassa apukuljettajan tuplaistuin, pentterimoduuli sekä useita erilaisia jääkaappivaihtoehtoja. Myös veneen laitaväritys voidaan tarvittaessa lisähinnasta kustomoida haluttuun muotoon.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma