Venepaketit

230 DC + Honda BF200 56 990 € + tk

AMT 230 DC on malliston lippulaiva ja se on vuosi vuoden jälkeen osoittautunut yhdeksi AMT-malliston suosikeiksi. Vene soveltuu muunneltavuutensa ansiosta niin päiväristeilyyn kuin pidemmillekin retkille. 230 DC on 6,8 metriä pitkä helposti käsiteltävä Daycruiser ja se tarjoaa käyttäjälleen loisteliaat ajo-ominaisuudet unohtamatta erinomaista polttoainetaloudellisuutta. Veneestä löytyy niin suorituskykyä kuin räväkkää sporttisuutta aina silloin kun niitä tarvitaan. Näitä ominaisuuksia voikin huoletta käyttää hyväksi, sillä veneen turvallisuus ja taloudellisuus tulevat esiin kaikilla nopeusalueilla ajettaessa.

Kaikkiaan kahdeksan henkeä matkustaa mukavasti tällä virtaviivaisesti muotoillulla day cruiserilla, jonka suuri U-sohvallinen avotila tarjoaa väljät tilat oleskeluun. Helposti muunneltavasta sohvasta saa tehtyä reilun kokoisen aurinkotason tai lisävuoteen. Sen alta löytyy runsaasti säilytystiloja, jotka on varustettu kiintein Abloy-lukoin, kuten veneen kaikki muutkin säilytystilat köysilaatikoita lukuun ottamatta. Koko avotilan saa katettua kuomulla, jonka alle jää seisomakorkeus. Keulakannen alta löytyvät yöpymistilat kahdelle aikuiselle. Keulahytissä on täysi istumakorkeus, ja kulku sinne käy kätevästi veneen keskellä olevasta liukuovesta.

AMT 230 DC on kattavasti vakiovarusteltu venemalli, johon kuuluu mm. turkin tiikkisarja (laminaatti), tyynysarja, peräkuomu ja kuomukotelo takapenkin selkänojassa sekä integroitu tiskiallas. Lisäksi veneissä vuosimallia 2018- vakiona on 9-tuuman tyylikäs Raymarine Axiom-monitoiminäyttö CPT-S-anturilla. Laajasta lisävarustelistasta voi jokainen räätälöidä veneen juuri omaan käyttöönsä sopivaksi. Veneeseen voi esimerkiksi valita joko kylmälaukun, vetolaatikkojääkaapin tai perinteisen jääkaapin. Pentterimoduulin voi tarvittaessa jättää kokonaan pois, jos sille ei ole käyttöä. Varusteiksi voi valita joko kemiallisen tai vesi-WC:n.

TEKNISET TIEDOT

AMT venepaketit

Copyright: Motorauma