Venepaketit

Shark BR + Honda BF100 35 990 € + tk

Kaudelle 2015 lanseerattu Silver Shark BR on seitsemän hengen alumiinivene, joka nostaa käytännöllisyyden uudelle tasolle. Veneessä on terävä, hyvin aaltoja halkaiseva keula ja veneen runko tekee veneilystä nautinnollista jopa kovassa kelissä. Luokassaan erinomainen painopiste mahdollistaa pienen liukukynnyksen ja samalla laajan trimmialueen.

Veneeseen kulkeminen ja veneessä liikkuminen on helppoa tasaisen keulatäkin, keula-askelmien sekä hyvin sijoiteltujen kaiteiden ja kahvojen ansiosta. Veneen perässä on moottorin molemmilla puolilla reilunkokoiset uimatasot, jotka helpottavat veneeseen nousua. Matkustamon tilaa on kasvatettu reilusti edelläkävijämalleihin verrattuna, joten kaikki matkustajat taittavat matkaa erittäin ergonomisesti ja mukavasti.
Tuulilasin muotoilu kiinteän 2-osaisen välioven ja korkeiden laitojen kera pitävät ajoviiman ja -äänet poikkeuksellisen hyvin loitolla ajon aikana, tehden ajosta erityisen miellyttävää. Shark BR:n tuulilasi on aitoa lasia, joten myös lasinpyyhkimen asennus on mahdollista.
Veneessä on myös paljon käteviä pientavaran säilytystiloja. Plotterin ja hallintalaitteiden sijoittelu sekä kääntyvällä etureunalla varustettu off-shore -istuin tekevät Shark BR:stä helposti hallittavan myös seisaaltaan ajettaessa.

Vuosimallin 2018 Shark BR & Honda -venepakettiin kuuluu vakiona laadukas 9-tuuman Raymarine Axiom -karttaplotteri CPT-S-anturilla. Näytön kautta Honda-perämoottorisi keskustelee vaivattomasti kanssasi, ja kertoo mm. nopeuden, sijainnin ja moottoridatan. Raymarine Axiom tukee mm. Navionicsin ja Lighthouse karttaformaatteja ja laitteeseen on myös sisäänrakennettu WiFi- ja Bluetooth-toiminto.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma