Venepaketit

Wolf BR + Honda BF60 27 490 € + tk

Silver Wolf BR on huipputurvallinen, mukava ja johdonmukaisesti käyttäytyvä vene koko perheen käyttöön. Siinä on hyvä kuormankesto, se on taloudellinen ja sillä ajelu on pehmeää ja miellyttävää. Veneen huippunopeus on 60 hevosvoiman moottorilla yli 30 solmua. Wolf BR on monipuolinen bow rider -mallinen alumiinivene joka sopii niin perheen retkikäyttöön, yhteysveneeksi kuin vapaa-ajan kalastukseen.

Silverin kolmannen sukupolven runkomuotoilu sekä hyvä pohjaratkaisu tuo veneeseen turvallisuutta, vakautta ja suojaa. Wolf BR:ssä kookas ovellinen tuulilasi kaartaa koko veneen poikki taipuen linjakkaasti veneen korkeita laitoja pitkin suojaten tehokkaasti tyrskyiltä. Veneen kaikki matkustajat taittavatkin matkaa tuulelta ja roiskeilta suojassa erittäin suojaavaksi suunnitellussa matkustamossa.

Vuosimallin 2018 Wolf BR- ja Wolf Avant-veneissä maksimaalinen tehosuositus perämoottorille on jopa 80 hv. Tämä päivitys koskee vain ja ainoastaan veneitä vuosimallia 2018 eteenpäin, sillä uuden vuosimallin veneisiin on tehty muutamia pieniä rakenteellisia muutoksia suuremman moottoritehon mahdollistamiseksi.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma